Atos

Atos

Aantal werknemers
>78.500 ww
Branche
ICT
Website
http://nl.atos.net/nl-nl/
Overige informatie

Twitter: @AtosNL
Atos Benelux

Papendorpseweg 93
3528 BJ Utrecht
Nederland

Telefoon: 088-2655555

Atos is een internationale IT-dienstverlener met een jaaromzet van 8,7 miljard euro. Het bedrijf biedt werk aan 78.500 collega’s in 42 landen. Wereldwijd levert Atos aan haar klanten hi-tech transactieservices, advies, systeemintegratie en Managed Services. Atos focust op het aanbieden van zakelijke technologie die klanten vooruit helpt en in staat stelt hun onderneming van de toekomst te creëren. Atos is de wereldwijde IT-partner voor de Olympische Spelen en staat genoteerd aan de Paris Eurolist Market. Atos opereert onder de namen Atos, Atos Consulting, Atos Worldline en Atos WorldGrid.

Advance your business

Atos levert een belangrijke bijdrage aan de prestaties en bedrijfsresultaten van onze klanten. Dit realiseren we door middel van innovatieve oplossingen die meetbare toegevoegde waarde bieden. Atos werkt op basis van lange termijn relaties met haar klanten. Dit houdt in dat we met inachtneming van de strategische koers van de onderneming, duurzame ondersteuning bieden bij efficiency- en productiviteitsverbetering.

Consult-build-operate
Het consult-build-operate concept van Atos staat garant voor continue zekerheid en kwaliteit. Het houdt in dat Atos een ICT-oplossing niet alleen ontwikkelt, maar ook implementeert en in beheer neemt.

Van consultancy tot onderhoud
Het concept bestaat uit diensten voor verschillende stadia in de levenscyclus van een ICT-oplossing, zoals:

  • business consultancy
  • program- en projectmanagement
  • ontwerp en ontwikkeling
  • integratie met bestaande applicaties en infrastructuur
  • training
  • onderhoud en beheer


Zorg overdragen
Er is veel tijd en kennis nodig om een ICT-oplossing operationeel te houden. Dankzij het full life cycle-concept kunt u die zorg overdragen aan Atos. Zo kan uw onderneming zich volledig concentreren op de eigen strategie en kernactiviteiten.

Meer C-stories

Meer C-stories

CStories.nl is een uitgave van Adformix.
© 2018 c-story.nl - alle rechten voorbehouden.